Kursus i Beder Sognegård

Vil I gerne have et stærkt parforhold?

Plej jeres parforhold Kurset udbydes af Folkekirkens Familiestøtte.
Vil I gerne have et stærkt parforhold, så er vores forløb Plej jeres parforhold måske noget for jer. Her får I et boost til forholdet, så I bliver bedre til at forstå både jer selv og hinanden. På dette forløb er der mulighed for at sætte fokus på parforholdet, før der er problemer, så I ikke glemmer hinanden i hverdagens trommerum af madpakker, børn, fritidsaktiviteter, arbejde og aftener i sofaen foran fjernsynet.

Underviser: faglig konsulent og sundhedsplejerske Joan Højgaard og psykoterapeut Lisbeth Andreassen Ryelund. Få mere at vide om forløbet hos faglig konsulent Joan Højgaard på tlf. 40 46 38 42 eller mail jsh@km.dk

Du kan læse mere om forløbets indhold her.

Datoer:
Modul 1: fredag - lørdag d. 20. – 21. marts 2020 – Begge dage fra kl. 9-16
Modul 2: torsdag d. 7. maj 2020 kl. 18-21
Modul 3: torsdag d. 11. juni 2020 kl. 18-21

Sted: Beder Sognegård, Kirkebakken 58, 8300 Beder
Tilmeldingsfrist: 14. marts 2020 Få mere at vide om forløbet ved at læse i Fællesbladet.
Tilmelding på linket herunder.
Tilmelding her