Du er her:

Mandagstræf - I Beder Sognegård

Velkommen til Beder Kirkes Mandagstræf! Den første mandag i måneden kl. 14.00 i Sognegården, byder vi velkommen til enhver, der har lyst til at være med i et fællesskab, hvor der udover foredrag, hver gang er tid til fællessang og kaffebord med mulighed for gode samtaler.

Mandagstræf er ikke en "lukket klub" med medlemskab, men et åbent fælleskab for alle! Dørene åbnes kl. 13.30 og selve mødet varer fra kl. 14.00 til kl. ca. 16.00 med indlagt kaffepause undervejs, hvor vi drikker kaffe til medbragt brød.

Kirkebilen

I Beder kirke har vi nogle skønne frivillige som gerne vil køre, hvis du har brug for at blive hentet til en gudstjeneste eller Mandagstæf. Kirkebilen kører, såfremt den bestilles hos Helga Voigt senest kl. 15.00 om fredagen før dit ønskede arrangement på telefon 23 61 44 40.

Datoer for mandagstræf forår 2021

UDSAT: Mandag den 1. februar: Trine Kellberg Nielsen: "Neandertaler - i mammutjægernes land"

Mandag den 1. marts: Bertel Nygaard: "Elvis i Danmark. 65 års populærkultur"

Mandag den 12. april: Torben Bramming: "Da vikingerne mødte korset"