Mandagstræf - I Beder Sognegård

Velkommen til Beder Kirkes Mandagstræf! Den første mandag i måneden kl. 14.00 i Sognegården, byder vi velkommen til enhver, der har lyst til at være med i et fællesskab, hvor der udover foredrag, hver gang er tid til fællessang og kaffebord med mulighed for gode samtaler.

Mandagstræf er ikke en "lukket klub" med medlemskab, men et åbent fælleskab for alle! Dørene åbnes kl. 13.30 og selve mødet varer fra kl. 14.00 til kl. ca. 16.00 med indlagt kaffepause undervejs.
Vi drikker kaffe til medbragt brød.

Kirkebilen kører, såfremt den bestilles hos Ruth Brohus torsdagen før på telefon 86 93 70 03
mellem kl. 16.00 og kl. 18.00.

Datoer for Mandagstræf:
Den 3 februar - "Mennesker i fængsel" ved Jesper Birkler
Den 2. marts - "Karma: Et østlig eller vestligt begreb" ved Marianne Qvortrup  Fibiger
Den 6. april - "På cykel hjem fra New Zealand" ved Marianne og Heidi Nielsen

Læs mere her om kommende Mandagstræf

02mar kl. 14:00

Mandagstræf - "Karma - et østligt eller vestligt begreb

Karma er almindeligvis et begreb, som vi forbinder med de østlige >

Kirkebilen

I Beder kirke har vi nogle skønne frivillige som gerne vil køre, hvis du har brug for at blive hentet til en gudstjeneste eller Mandagstæf. Kirkebilen kører, såfremt den bestilles hos Ruth Brohus torsdagen før dit ønskede arrangement på telefon 86 93 70 03 mellem kl. 16.00 og kl. 18.00.