Du er her:

Beder sogn menighedsråd mangler medlemmer til efteråret

Hvis Beder Kirke stadig skal have babysalmesang, mandagstræf og koncerter, skal der nye kræfter på banen til menighedsrådet. Kom med tirsdag den 12. maj kl. 19.30 til orienteringsmøde om valget i Beder Sognegård.

Til menighedsrådsvalget i efteråret mangler Beder Kirke menighedsråd 3 kandidater for at kunne fylde alle stole i menighedsrådet.

De ledige pladser opstår, fordi Ruth Brohus medlem i 24 år, Else Marie fisker og Marianne Rolander efter 15 år i menighedsrådet har besluttet ikke at genopstille til menighedsrådet. Efter mange år i rådet, hvor de har være til gavn og glæde giver de stafetten videre.

Arbejdet giver kompetencer og et godt netværk

Knud Jespersen genopstiller selv, og er ikke i tvivl om, at menighedsrådsarbejdet giver ham meget igen.

- Det har været interessant for mig at være med til at bestyre sognets aktiviteter og økonomi i en folkevalgt styrelse, som menighedsrådet jo egentlig er - og ikke mindst at kunne være med til at bevæge vores kirkeliv i den retning, som jeg synes, at det skal. Det har man rigtig god mulighed for i menighedsrådsarbejdet - siger Knud Jespersen.
Læs Knud Jespersen artikel om "”Hvad laver I egentlig i sådan et menighedsråd?”

Tirsdag d. 12/5 er der orienteringsmøde kl. 19. 30 i sognegården. Her er alle interesserede velkommen til at dukke op. Du er også velkommen til at ringe til menighedsrådsformand Kristen Dybdal (tlf. 20 48 36 44) for at høre nærmere.

Selve menighedsrådsvalget finder sted 15. september 19.30 i sognegården.

Der er valg til landets menighedsråd hvert 4 år. I nogle sogne er der kampvalg. Andre steder svarer antallet af opstillede kandidater til pladserne i menighedsrådet.

Del dette: