Du er her: 

Højskoledag for Beder og Malling sogne

Lørdag d. 14. marts kl. 9.30 – 13.30 "Håb i en håbløs tid. De store forfattere om vores tid." ved Michael Bach Henriksen

Vi lever i en rådvild tid. Politisk såvel som personligt. På det politiske plan er der opbrud fra de gamle fasttømrede positioner. Fremtiden for den liberale verdensorden, der har hersket siden afslutningen på Anden Verdenskrig, synes usikker, og institutioner står for fald. På det personlige plan er der også opbrud og usikkerhed. Psykiatere og præster møder dagligt folk med ondt i sjælen, der bebrejder sig selv, at de ikke lever op til egne idealer. Men er der veje ud af håbløsheden? Foredraget er baseret på den nye bog "Mellem frygt og håb" (skrevet sammen med Bjørg Tulinius), hvor førende forfattere og tænkere fortæller om, hvad der giver dem håb for fremtiden. Få svaret i foredraget, der giver inspiration til bedre at forstå verden lige nu.

 Højskoledagens program

Kl. 9.30-9.45: Velkomst og sang fra Højskolesangbogen.
Kl. 9.45-11.30: Foredrag ved Michael Bach Henriksen
Kl.11.30-12.30: Frokostbuffet.Kl. 12.30-13.15: Opsamling og afrunding ved Michael Bach Henriksen
Kl. 13.15-13.30: Afslutning med sang fra Højskolesangbogen.

Pris for deltagelse inkl. frokost og kaffe: kr. 100,-.
Tilmelding til Ruth Brohus: Tlf. 8693 7003 eller e-mail: ruthbrohus4@gmail.com

***
Michael Bach Henriksen er cand.mag. i litteraturhistorie og amerikanske studier. Tidligere underviser ved Aarhus Universitet. Foredragsholder og forfatter til flere bøger om amerikanske samfundsforhold og litteratur. Siden 2005 kulturredaktør ved Kristeligt Dagblad.

Del dette: