Du er her:

Om kirken

Beder Kirke ligger på en bakke der er tæt på torvet i Beder by, tæt på naturen og tæt på Beder skole. Og det er netop der, vi ønsker at være. Tæt på det hele. Derfor er du altid velkommen til at kigge indenfor.

I Beder Kirke sker der altid noget. Du kan læse om vores mange forskellige tilbud her på hjemmesiden eller du kan du læse mere om selve kirken, vores kunst, sognegården og kirkegården. Du kan også finde kontaktoplysninger på kirkens ansatte og menighedsrådet.

Kirkebilen

I Beder kirke har vi nogle skønne frivillige som gerne vil køre, hvis du har brug for at blive hentet til en gudstjeneste eller et kirkeligt arrangement. Kirkebilen kører, såfremt den bestilles hos Ruth Brohus torsdagen før dit ønskede arrangement på telefon 8693 7003 mellem kl. 16.00 og kl. 18.00.