Kunst i Beder Sognegård - BJØRN LERBERG


Den nuværende udstilling i sognegården kan desværre ikke ses, da sognegården er lukket ned iht. myndighedernes anbefalinger om at begrænse smittespredningen af coranavirus.

 
 
 
 

//Lokal kunst//
Kunstneren Bjørn Lerberg udstiller i sognegården 

Kunstneren Bjørn Lerberg: Bjørn Lerberg bor i Beder. Han er norsk, men har siden 60’erne boet og stiftet familie i Danmark. Han er formningslærer med bachelor i kunsthistorie og engelsk fra Århus Universitet (1976), højskolelærer og aftenskolelærer, rejseleder med kunstrejser som speciale, efter pension frivillig medarbejder på Godsbanen, Aarhus. Udstiller på kunsthåndværkermarkeder landet rundt og 2 gange om året på Godsbanen, i kunstforeninger og biblioteker. Solgt til Ældresagen, Det Færøske Hus, Profil Optik, biblioteker og private.

Han er enig med forfatteren Karl Ove Knausgaard: "Hver gang jeg ser et nyt billede, som jeg umiddelbart finder smukt, bliver jeg mistænksom.  Det kan umuligt være godt, tænker jeg.  Af det kan man udlede, at kunstens kvalitet og værdi for mig er forbundet med modstand!"

Uddrag af anmeldelse fra 2018 på Godsbanen: "Skønne og strålende billeder af mennesker og liv! Og en hyldest til kunsten som ægte formidler af liv, der ikke kan lægges i kasser, men skal leves og måske forstås både forlæns og baglæns, hvis det overhovedet skal forstås.”

 

 

 

Ønsker du at udstille?
Send en mail om en evt. udstilling til lars.romby@gmail.com. Der kan ikke forventes tilbagesvar.